BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws, Ongevallen

Cabine van bestelwagen brandt uit

Cabine van bestelwagen brandt uit
Foto : NDZ
Op de E403 in Aalbeke is vrijdagavond de cabine van een bestelwagen volledig uitgebrand. De bestuurder van de bestelwagen reed richting Brugge toen hij net voorbij het knooppunt in Aalbeke een knal hoorde. De man dacht in eerste instantie aan een klapband, maar toen hij de bestelwagen op de pechstrook parkeerde, steeg al heel wat rook op van onder de motorkap. Ondanks snelle tussenkomst van de brandweer kon niet voorkomen worden dat de cabine volledig uitbrandde. De bestuurder kwam er met de schrik vanaf. Tijdens de bluswerken werd de rechterrijstrook een tijdlang afgesloten voor het verkeer richting Brugge.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 januari 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws, Ongevallen