BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen rijdt in Moorsele geparkeerde wagen aan en komt op dak terecht

Wagen rijdt in Moorsele geparkeerde wagen aan en komt op dak terecht
Foto: NDZ
In de Warandestraat te Moorsele is maandagavond een ongeval gebeurd waarbij twee voertuigen betrokken raakten. De bestuurster van een Opel Astra reed vanuit het centrum van Moorsele richting Wevelgem, toen ze ter hoogte van bloemenzaak Florama botste tegen de linkerflank van een geparkeerd voertuig. Door de impact sloeg de Opel overkop en bleef midden de rijbaan op zijn dak liggen. Omdat gevreesd werd dat de bestuurster gekneld zat, snelde de brandweer ter plaatse, maar bij hun aankomst was de bestuurster reeds uit de wagen. De dame kwam er voornamelijk met de schrik vanaf. Beide voertuigen liepen zware schade op en werden getakeld.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 januari 2018
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen