BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Ongeval op de Vichtesteenweg ter hoogte van brug over E17

Ongeval op de Vichtesteenweg ter hoogte van brug over E17
Foto: NDZ
Op de Vichtesteenweg te Deerlijk deed zich zaterdagnamiddag ter hoogte van de op- en afritten van de E17 een zware botsing voor tussen een Chevrolet en een bestelwagen. Hoe het ongeval precies gebeurde is niet meteen duidelijk. Beide voertuigen liepen zware schade op en moesten getakeld worden, terwijl ook een verkeersbord op de verhoogde middenberm sneuvelde. Beide bestuurders bleven ongedeerd. Door de botsing lag het wegdek bezaaid met brokstukken en olie, wat zorgde voor een glad wegdek. De brandweer kwam met een tankwagen ter plaatse en reinigde het wegdek. Het ongeval leidde tot heel wat verkeershinder.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 januari 2018
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen