BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Zwaar ongeval op kruispunt Volkslaan en Meiweg in Menen

Zwaar ongeval op kruispunt Volkslaan en Meiweg in Menen
Foto: NDZ
Ter hoogte van het kruispunt van de Volkslaan met de Meiweg zijn vrijdagavond twee gewonden gevallen bij een zware botsing. Het ongeval deed zich in nog onduidelijke omstandigheden voor omstreeks 22u. Beide bestuurders raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis worden afgevoerd. Omdat één van de voertuigen rookte en men vreesde dat het voertuig in brand zou vliegen, werd de brandweer verwittigd. Die hoefde uiteindelijk niet te blussen, de “rook” bleek afkomstig te zijn van de airbags die bij de botsing opengegaan waren. De brandweerlui konden zich beperken tot het reinigen van het wegdek, dat door de botsing vol lag met brokstukken en olie.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 januari 2018
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en