BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

3 voertuigen betrokken bij een verkeersongeval op de R8 in Bissegem

3 voertuigen betrokken bij een verkeersongeval op de R8 in Bissegem
Foto: NDZ
Op de R8 buitenring ter hoogte van Bissegem deed zich zaterdagnamiddag een zwaar verkeersongeval voor waarbij drie voertuigen betrokken raakten. Een VW Polo die uit de richting van de A19 kwam en de R8 richting Kuurne wou oprijden, werd er in de flank gegrepen door een BMW die de R8 volgde richting Bissegem. Ook een Renault die vanuit richting Kuurne de R8 volgde, werd achteraan aangereden. De bestuurster van de VW Polo raakte lichtgewond en moest net als haar kindje naar het ziekenhuis worden overgebracht. De bestuurders van de BMW en de Renault kwamen er met de schrik vanaf. Het ongeval gebeurde vermoedelijk nadat één van de bestuurders een rood verkeerslicht zou genegeerd hebben.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 februari 2018
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen