BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vijf wagens betrokken bij ongeval op de A19 ter hoogte van Menen

Ongeval op de A19 ter hoogte van Menen waarbij 5 wagens betrokken zijn
Foto: FVL
Deze morgen is op de autosnelweg A19 ter hoogte van Menen een spectaculair verkeersongeval gebeurd. De vijf wagens die betrokken waren bij het ongeval moesten allen getakeld worden. Drie van de vijf bestuurders werden naar het ziekenhuis in Menen overgebracht. Volgens de eerste vaststellingen zou een Jaguar ingereden zijn op een vrachtwagen geladen met twee containers. Daarbij konden de andere voertuigen de tollende Jaguar niet meer ontwijken. Eén van de containers van de vrachtwagen was verschoven en diende door de takeldienst opnieuw op zijn plaats gezet te worden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 februari 2018
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen

Autodiefstallen in de regio rond Menen

MENEN – De Politiezone Grensleie meldt een alarmerende toename van autodiefstallen die lijken voort te vloeien uit de opkomende trend van “mouse jacking”. In de