BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Gasgeur blijkt uiteindelijk illegale mazoutlozing te zijn in openbare riolering

Foto NDZ
Foto NDZ
Zaterdag even voor de middag rukte de brandweer uit naar de Bissegemsestraat te Heule nadat een buurtbewoonster een  vreemde geur had waargenomen in haar kelder.  Aanvankelijk werd ervan uitgegaan dat het om een gaslek ging.   Ook in de kelders van de buren en een nabijgelegen café bleek echter hetzelfde aan de hand te zijn.  Na wat zoekwerk en het uitvoeren van een aantal metingen werd al snel duidelijk dat de geur niet veroorzaakt werd door een gaslek, maar wel door een mazoutlozing in de riolering.  De brandweerlui spoelden daarop de rioleringen met water en detergent, waardoor het euvel snel opgelost raakte. Tijdens de interventie bleef het stuk Bissegemsestraat tussen beide spoorwegovergangen voor alle verkeer afgesloten.
Foto NDZ
Foto NDZ

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 februari 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws