BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Jonge fransman knalt tegen boom in Hooglede

Jonge fransman knalt tegen boom in de Diksmuidesteenweg
Foto: JOS
Vrijdagmorgen werd de Diksmuidesteenweg volledig afgesloten door een zwaar verkeersongeval. Een jonge fransman heeft op de weg van Staden naar Roeselare een zwaar ongeval gehad. Aan de grensscheiding met Hooglede heeft hij zich vergist van rijvak waardoor hij ter hoogte van de wegversmalling begon te slippen. Met volle snelheid kwam hij tegen een boom terecht. De jonge chauffeur zat geklemd waarbij de brandweer heel wat tijd nodig had om het slachtoffer uit het wrak van zijn voertuig te bevrijden. De jonge bestuurder werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn wagen werd totaal vernield.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 februari 2018
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen