BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

4000 bezoekers op een succesvolle editie van Mardi Gras in Kuurne

Tiger Danover met in de sulky Julien Travers
Foto: NSK
Iets meer dan 4000 bezoekers hebben afgelopen dinsdag Mardi Gras bijgewoond op de Kuurnse paardenrenbaan. Vooral de grote winterprijs kon daarbij opnieuw op heel wat belangstelling rekenen. Tijdens een spannende wedstrijd die ging over 2325 meter toonde Tiger Danover met in de sulky Julien Travers zich de sterkste en won dan ook met gemak de grote winterprijs. Tweede werd Gosip Sidney met in de sulky Marc Huygens. De top drie werd afgesloten door Ustinof Du Vivier met in de sulky Joseph Verbeeck. Naast paardenrennen die er te zien waren tijdens Mardi Gras waagden zich ook diverse toeschouwers aan een hokje. Deze avond is er ook nog het netwerkevent van de Orde van de Ezel die Mardi Gras afsluit.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 februari 2018
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws