BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Jonge man wordt uit wagen geslingerd in Moorslede

Jonge man wordt uit wagen geslingerd in Moorslede
Foto: JOS
In de nacht van woensdag op donderdag is even voor middernacht een zwaar ongeval gebeurd in Moorslede. Het ongeval gebeurde in de gevaarlijke bocht aan de wijk Waterdam. Een 20 jarige vrouw uit Moorslede verloor in de bocht de controle over het stuur van haar wagen en ramde een boom. Vervolgens katapulteerde haar wagen de lucht in en kwam tegen een elektriciteitspaal terecht die afknakte. De wagen belande uiteindelijk op zijn dak in de gracht. Haar passagier, een 20 jarige jonge man uit Menen, vloog uit de wagen en belandde op het wegdek.Hij werd met zeer zware verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De vrouw kon zichzelf uit de wagen bevrijden. Beiden werden naar het ziekenhuis overgebracht.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 februari 2018
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen