BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vrachtwagen rijdt in op signalisatiewagen en kantelt op A19

Vrachtwagen rijdt in op signalisatiewagen en kantelt op A19
Foto: FVL
Op de A19 te Beselare is dinsdagvoormiddag een vrachtwagen van de ruimdienst Spruytte uit Langemark gekanteld nadat hij eerst een signalisatiewagen had aangereden die opgesteld stond voor arbeiders die een praatpaal aan het verwijderen waren naast de snelweg. Daarop raakte de bestuurder van de vrachtwagen de controle over zijn stuur kwijt en kwam ter hoogte van de middenberm naast de snelweg terecht waar de vrachtwagen uiteindelijk kantelde. Gelukkig raakte niemand gewond. De lading werd eerst overgepompt voordat de vrachtwagen kon getakeld worden. Het verkeer moest over de pechstrook rijden.  
Vrachtwagen rijdt in op signalisatiewagen en kantelt op A19
Foto: FVL

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 februari 2018
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen

Herdenking kettingbotsing A19

Foto: FVL ZONNEBEKE – 10 jaar geleden, namelijk op 3 december 2013, vond er een kettingbotsing plaats als gevolg van een dichte mist op de