BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving, Sport

Wielertoeristen rijden daags voor kuurne-Brussel-Kuurne voor eliterenners hun eigen KBK Cyclo

Foto NSK
Foto NSK
Het winterzonnetje heeft ondanks de vriestemperaturen zaterdagmorgen een 3400 wielertoeristen richting Kuurne gelokt om er hun eigen Kuurne-Brussel-Kuurne te rijden met start en aankomst aan zaal Kubox gelegen in de Kattestraat, de plaats waar ook zondag de eliterenners van start gaan.  Naast heel wat Belgen zakten ook enkele Italianen , Engelsen, Australiërs, Nederlanders en Polen af richting Kuurne om kennis te maken met de Vlaamse wegen waar KBK Cyclo langs kwam.  KBK Cyclo verliep rustig al dienden de organisatoren wel een tiental keer uit te rukken voor wielertoeristen die waren gestrand met een lekke band of verwikkeld waren geraakt bij een valpartij.   Ook deze editie had de organisatie achter het evenement opnieuw gezorgd voor top ambiance aan het vertrek- en aankomstpunt van KBK Cyclo, iets die duidelijk werd gesmaakt door de deelnemers.  Onderweg waren er ook twee bevoorradingspunten voorzien, een eerst in Avelgem en een tweede op 15 kilometer van de eindstreep.  Deelnemers kregen de keuze uit een parcours van 40, 70 of 100 kilometer.  
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 februari 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving, Sport