BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestuurder en passagier gewond na ongeval te Wevelgem

Foto NDZ
Foto NDZ
Bij een zwaar verkeersongeval die zich heeft voorgedaan ter hoogte van de Menenstraat zijn woensdagavond twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde toen een Citroën Berlingo die uit de richting van Menen kwam, een zijstraat van de Menenstraat wou indraaien, maar in plaats daarvan in botsing kwam met een Seat die uit de richting van Wevelgem kwam en eveneens diezelfde zijstraat wou inrijden. Omdat gevreesd werd voor geknelden werd de brandweer ter plaatse gestuurd, maar eens ter plaatse bleek dit echter niet het geval te zijn. De bestuurster van de Citroën raakte bij de botsing gewond en werd naar de spoedopname van AZ Groeninge te Kortrijk overgebracht. Even later kwam ook nog een tweede ziekenwagen ter plaatse om de vrouwelijke passagier van de Seat personenwagen naar het ziekenhuis over te brengen. Door het ongeval was er in de Menenstraat tijdelijk slechts beurtelings verkeer mogelijk in beide richtingen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 maart 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen