BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Bewoners naar ziekenhuis na keukenbrand te Waregem

Foto NDZ
Foto NDZ
In een flatgebouw op de hoek van de Oscar Verschuerestraat en de Stationsstraat is zaterdagavond brand uitgebroken in de keuken van één van de appartementen. Dat gebeurde nadat een pot oververhit raakte en ook de dampkap vuur vatte. De bewoners merkten het vuur gelukkig zelf tijdig op en poogden het vuur te blussen. Omdat ze hierbij toch heel wat rook hadden ingeademd, werd het tweetal uit voorzorg naar het ziekenhuis overgebracht. De brandweer hoefde niet echt meer te blussen en kon zich beperken tot het controleren of de brand volledig geblust was. Na ventilatie kon het appartement terug vrijgegeven worden. De andere appartementen in het gebouw hoefden niet geëvacueerd te worden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 maart 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws
Waregem verwelkomt 40.000ste inwoner

Waregem verwelkomt 40.000ste inwoner

WAREGEM – Het stadsbestuur verwelkomt officieel zijn 40.000ste inwoner. Hiermee bevestigt Waregem zijn positie als vijfde grootste stad van West-Vlaanderen. Benjamin De Landtsheer en Chelsey