BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Branden, Nieuws

Garage brandt volledig uit in Geluwe

Garage brandt volledig uit in Geluwe
Foto: FVL
In de Robaardstraat te Geluwe is vorige nacht bij J.M.V. een garage uitgebrand. De bewoners hoorden kleine knallen en toen ze door het raam keken zagen ze vlammen. Ze alarmeerden de hulpdiensten en de eigenaar kon nog net op tijd zijn wagen verplaatsen die gelukkig voor de garage stond. Toen de brandweer ter plaatse kwam stond de garage en aanpalend afdak reeds volledig in lichterlaaie. De brandweer kon de stookolietank die achteraan de garage stond nog tijdig afkoelen zodat die niet tot ontploffing kwam. Ook een aanhangwagen die onder het afdak stond liep schade op door de brand. De eigenaars vermoeden dat de totale schade tussen de 30.000 en 40.000 euro bedraagt. De oorzaak van de brand kon nog niet achterhaald worden. Een expert moet nog langskomen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 maart 2018
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Branden, Nieuws
bOVEKERKE

Loods landbouwbedrijf gaat in vlammen op

KOEKELARE – Woensdagnamiddag even voor 17 uur werd Brandweer Westhoek gealarmeerd voor een industriebrand in de Moervijverweg te Bovekerke. In een loods van een landbouwbedrijf