BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Kortsluiting zorgt voor brand op zolder te Wevelgem

Foto NDZ
Foto NDZ
In een woning aan de Menenstraat waar momenteel werkzaamheden plaatsvinden, is zaterdagnamiddag brand ontstaan op de zolderverdieping.  Het vuur ontstond vermoedelijk nadat zich een kortsluiting had voorgedaan tussen de houten roostering en isolatie gelegen tussen de beneden- en zolderverdieping van de woning.  Gelukkig kon de brand snel worden opgemerkt door de bewoners, die meteen een bluspoging ondernamen in afwachting van de brandweer. De brand bleef uiteindelijk beperkt, maar om heropflakkering te voorkomen diende de brandweer op de zolderverdieping heel wat isolatiepanelen te verwijderen. Daarnaast is er ook wat waterschade. De bewoners kwamen er met de schrik vanaf.
Foto NDZ
Foto NDZ

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
8 april 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws