BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Persoon komt onder trein terecht

Persoon komt onder trein terecht
Foto: NDZ
Het treinverkeer op de lijn Kortrijk-Moeskroen is sinds 9u45 onderbroken nadat ter hoogte van Marke een persoon onder de trein terechtkwam. Brandweerlui, ziekenwagen en een MUG-team kwamen ter plaatse en evacueerden de 55 reizigers die op de tot stilstand gekomen trein in de Pontestraat zaten. Zij werden met bussen naar het station van Moeskroen gebracht. Onder hen ook een groep van 33 leerlingen en 2 begeleiders van het Lyceum Onze-Lieve-Vrouw van Vlaanderen uit Kortrijk, die net vanuit het Kortrijkse station vertrokken waren voor een weekje avonturenkamp in de Ardennen. Verwacht wordt dat het treinverkeer op lijn 75 enkele uren onderbroken zal zijn, tot zolang worden door de NMBS vervangbussen ingelegd.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 april 2018
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen