BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

On-Y-Vase zaterdag uitgeroepen tot beste minionderneming van Vlaanderen

Foto IMK
Foto IMK
Nadat vorig jaar minionderneming Mr & Mrs Tiebow van Spes Nostra Kuurne, werd uitgeroepen tot de beste minionderneming van Vlaanderen, wist afgelopen zaterdag ook mini-onderneming On-Y-Vase eveneens van Spes Nostra Kuurne deze titel weg te kapen tijdens de Vlajo Awards en mag dan ook binnenkort ons land gaan vertegenwoordigen in Servië.  Op woensdag 14 maart van dit jaar  werd On-Y-Vase ook reeds bekroont tot beste minionderneming van West-Vlaanderen.  Meteen een grote opsteker voor het vele werk die de 15 leerlingen achter de  minionderneming en afkomstig uit zowel economische als wetenschappelijke richtingen tot op heden reeds leverden.  Leercoach Kristof Tanghe die de leerlingen van ‘On Y Vase’ begeleid is ondertussen dit jaar toe aan de vijfde minionderneming.  Voor de productie van de Y Vase klopten de leerlingen aan bij beschutte werkplaats ‘De Waak’ in Kuurne die het product in 2 formaten vervaardigt, de ‘Y grand’ en de ‘Y petit’, in de standaardkleuren zwart, wit en rood.  Voor een set die bestaat uit 1 grote of twee kleine vaasjes met grondplaat wordt 25 euro gevraagd.  Wie meer wil te weten komen over de magnetische vaas die de minionderneming aanbied kan terecht op www.onyvase.be.  De leerlingen vernamen afgelopen zaterdag het goede nieuws tijdens de prijsuitreiking die plaatsvond tijdens de Vlajo Awards in het pretpark Walibi.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 april 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving