BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Branden, Nieuws

Smeulbrand in stofbunker bij trappenmakerij Verschaeve

Smeulbrand in stofbunker bij trappenmakerij Verschaeve
Foto: NDZ
Bij trappenmakerij Verschaeve aan de Schonekeerstraat brak zondagmorgen een smeulbrand uit in een stofbunker. Die ging gepaard met heel wat rookontwikkeling. “In de stofbunker bevindt zich een hoeveelheid houtstof van een 10-tal kubieke meter. Om de brand volledig geblust te krijgen, moeten we al het houtstof uit de bunker halen”, verduidelijkt brandweerkapitein Stefaan Vanpoucke, die de bluswerken leidde. De brandweer bleef daarom zondag nog verschillende uren ter plaatse om de stofbunker leeg te maken. De brand veroorzaakte al bij al weinig schade. De activiteiten van het bedrijf komen door de brand ook niet in het gedrang.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 april 2018
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Branden, Nieuws