BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Spookrijder veroorzaakt ongeval op N32 te Menen

Foto FVL
Foto FVL
Woensdagnamiddag kwam het op de N32 ter hoogte van de op- en afrit van de A19 tot een frontale aanrijding. Een Citroën C3 die uit de richting Roeselare kwam, had daar om nog onduidelijke reden de linkerzijde van de middengeleider genomen. Een Mercedes die uit de richting Menen kwam kon een frontale botsing niet meer vermijden.  Bij aankomst van de brandweer zat de passagier van de Citroën nog in de wagen, maar de vrouw van middelbare leeftijd zat niet gekneld.  De brandweer haalde het zwaar gewonde slachtoffer uit het voertuig, waarna ze naar het ziekenhuis werd overgebracht. De bestuurder van de Citroën, die het ongeval had veroorzaakt, was bij aankomst van de brandweer reeds uit het voertuig. De bestuurder van de Mercedes werd lichtgewond naar het ziekenhuis overgebracht. Het verkeer kon via de pechstrook doorrijden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 april 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen

Autodiefstallen in de regio rond Menen

MENEN – De Politiezone Grensleie meldt een alarmerende toename van autodiefstallen die lijken voort te vloeien uit de opkomende trend van “mouse jacking”. In de