BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vrachtwagenbestuurder moet uitwijken voor bestuurder die van zijn vak afwijkt

Vrachtwagenbestuurder moet uitwijken voor bestuurder die van zijn vak afwijkt
Foto: FVL
Een bestuurder van een Peugot 508 met Franse nummerplaat is deze namiddag vermoedelijk onwel geworden en kwam zo op het linker rijvak terecht van de N58 te Wervik. Een vrachtwagenbestuurder die richting A19 reed knipperde eerst met zijn lichten en begon vervolgens te claxonneren, maar de bestuurder bleef links rijden. Uiteindelijk week de vrachtwagenbestuurder uit Zulte zoveel mogelijk uit naar rechts en kwam hierdoor in de grasberm terecht. Bij het overdraaien van zijn stuur om niet in de sloot terecht te komen verloor de vrachtwagenbestuurder de controle over zijn stuur en kwam aan de overzijde van de N58 met zijn neus in de sloot terecht. De Franse wagen heeft uiteindelijk toch nog tegen de vrachtwagen gebotst. De Franse bestuurder moest uit zijn wagen bevrijd worden en werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De vrachtwagenbestuurder hield er enkele gebroken ribben aan over.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 april 2018
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen