BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Sport

Wie volgt Bart Lenaerts op tijdens vijfde slalom van Kuurne?

Foto NSK
Foto NSK
Sinds deze morgen 11 uur is in de Noordlaan in Kuurne de vijfde editie van start gegaan van de Slalom van Kuurne.  In totaal 54 piloten komen vandaag aan de start waaronder Belgisch kampioen Rally 2017 Vincent Verschuren.   Bij Rallyslalom is het de bedoeling dat de deelnemers hun stuurvaardigheid optimaal benutten tijdens hun rit op het parkoers die zo’n 1.500 meter lang is en bestaat uit een negental poortjes waartussen hij of zij zijn voertuig moet laveren zonder de paaltjes te raken of over te slaan in zo’n kort mogelijke tijdsspanne tot een goed einde weet te brengen.  De regen die afgelopen nacht echter viel zorgt echter voor een extra beproeving voor de deelnemende piloten gezien het wegdek er glad bij ligt.  Ondanks heel wat mannelijke piloten vandaag aan de start komen, staan ook enkele vrouwen vandaag hun mannetje achter het stuur van een van de deelnemende wagens.  Wie de slalom van Kuurne wenst bij te wonen kan dit nog gratis doen tot en met 17.00 uur in de Noordlaan te Kuurne.
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 april 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws, Sport