BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Aviflora in Ingelmunster is verkocht aan een koppel uit Kortemark

Aviflora in Ingelmunster is verkocht aan een koppel uit Kortemark
Foto: FVL
Het voormalig familiepark Aviflora is tijdens een tweede zitdag in openbare verkoop verkocht aan een koppel uit Kortemark. Het park werd in 1956 gesticht door Frans Vanooteghem samen met zijn echtgenote Maria Mattan. Na de pensionering van Frans werd een deel van het park verkocht en dreigde ook voor de rest het einde. In 2000 werd het overgenomen door Marnick Goossens die sinds 2009 samen met zijn zoon ook de kasteelkelder van het Kasteel van Ingelmunster uitbaatte. In april 2015 werd het park failliet verklaard nadat het al een tijdje financiële problemen waren. Burgemeester Kurt Windels (De Brug – N-VA – Open Vld): “Ik ben bijzonder tevreden dat jonge, ambitieuze mensen de Aviflora weer willen doen heropleven. Dit is een bijzonder mooie opsteker voor Ingelmunster. Niet alleen voor het speelplezier van onze jonge inwoners, maar ook voor de regionale uitstraling van de gemeente. Een absolute meerwaarde. Het zou fijn zijn dat de kinderen van vandaag opnieuw op schoolreis komen naar Ingelmunster. Ik ben er van overtuigd dat dit kan uitgroeien tot een mooi verhaal en wens de nieuwe eigenaars veel succes”

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 mei 2018
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws
Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

KUURNE/HARELBEKE – Op zaterdag 13 april start een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer met het affrezen en heraanleggen van de toplaag