BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Man sukkelt ter hoogte van de Bruanebrug in het water en verdrinkt

Man sukkelt ter hoogte van de Bruanebrug in het water en verdrinkt
Foto: JOS
Een bejaarde fietser uit Roeselare reed langs het kanaal in de richting van Roeselare toen hij ter hoogte van de Bruanebrug een persoon opmerkte die in het water was gesukkeld. Hij alarmeerde de hulpdiensten. Een duikersploeg van de Roeselaarse brandweer dook onmiddellijk in het water maar stelden vast dat het slachtoffer reeds was overleden. Met behulp van de ladderwagen werd het stoffelijk overschot uit het water gevist en werd onder een tent geborgen. Om wie het gaat blijft een vraagteken. Ook is het een raadsel hoe het slachtoffer in het water is gesukkeld.
Man sukkelt ter hoogte van de Bruanebrug in het water en verdrinkt
Foto: JOS

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 mei 2018
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws