BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Laadbak van oplegger botst tegen transportband die over de weg loopt

Laadbak van oplegger botst tegen transportband die over de weg loopt
Foto: JOS
Woensdagnamiddag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval langs de Graankaai. Een trekker-oplegger van een waalse firma had zojuist zijn lading zand gelost. Bij zijn vertrek zag de chauffeur niet dat zijn laadbak nog in de hoogte stond. Hij vertrok in de richting van Izegem en botste met zijn open laadbak tegen het transportgedeelte die over de weg hing. Zowel de laadbak als de constructie werden zwaar beschadigd. De chauffeur bleef ongedeerd. De Graankaai werd voor alle verkeer volledig afgesloten. Alle verkeer van en naar de autostrade moest via de Kachtemstraat zijn weg vinden wat tot fillevorming leidde.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 mei 2018
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen