BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Man met elektrische fiets komt ten val en geraakt zwaar gewond

Man met elektrische fiets komt ten val en geraakt zwaar gewond
Foto: FVL
In de Dadizelestraat te Moorslede is een man met een elektrische fiets zwaar gewond geraakt nadat hij bij een inhaalmanoeuvre van 2 andere fietsers in aanraking kwam met de achterzijde van een Opel Meriva die net voorbij reed. De fietser moet hierbij het evenwicht hebben verloren en kwam zwaar ten val. De bestuurder van de wagen reed naar eigen zeggen heel traag en had niet gemerkt dat de fietser zijn wagen had geraakt. De fietser werd eerst gereanimeerd en daarna overgebracht naar het AZ Delta in Roeselare.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 mei 2018
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen