BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vrachtwagen kantelt na aanrijding

Vrachtwagen kantelt na aanrijding
Foto : JOS
Langs de Roeselarestraat in Ardooie kwam het tot een zware aanrijding tussen een personenwagen uit Ardooie en een lichte vrachtwagen van een firma uit Waarschoot. De vrachtwagen werd in de flank gegrepen en kantelde. De chauffeur en de inzittende konden uit eigen beweging hun voertuig verlaten ​en bleven ongedeerd. De chauffeur van de andere wagen die ook ongedeerd bleef had de vrachtwagen die uit de richting Ardooie kwam niet opgemerkt waardoor een botsing onvermijdelijk was. Door het ongeval en de takelwerken was het verkeer tussen Roeselare en Ardooie zwaar verstoord en kwam het tot een kilometerslange file in beide richtingen.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 mei 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen