BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Woning onbewoonbaar na brand

woningbrand Rekkem
Foto : NDZ
In een rijwoning op Wijk ten Dale brak donderdagavond omstreeks 22u een zware brand uit. Het vuur ontstond wellicht in de garage en richtte zware schade aan in de garage en op de zolderverdieping, terwijl er in de rest van de woning rook- en waterschade is.  Door de brand, die gepaard ging met hevige rookontwikkeling, is er ook rookschade in de woning van de buren, waardoor ook zij elders de nacht moesten doorbrengen.  Wat precies aan de oorzaak ligt van de brand, is niet meteen duidelijk.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 mei 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws

Woning volledig vernield door brand

Dinsdagvoormiddag is brand ontstaan in een woning aan de Amphoek in Esen, deelgemeente van Diksmuide. Bij aankomst van de brandweer bleek het om een hevige