BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Jeugdhuis ’t Molentje trekt erop uit

Foto NSK
Foto NSK
Twee dagen lang trekt jeugdhuis ’t Molentje de wijde natuur in met hun gratis Open-Air festival.  Nadat dit de voorgaande jaren reeds tweemaal plaatsvond op de parking  van de voormalige discotheek 55 en het domein van kasteel Leierust te Kuurne opteerde het jeugdhuis er ditmaal voor om neer te strijken op een prachtlocatie langs de Leie die gemakkelijk bereikbaar is via het jaagpad of via de Leiemeersdreef in Kuurne. “Wie ons Friday festival bezocht gisteren kon naast een unieke sfeer tevens ook genieten van heel wat Dj’s die de revue passeerden”, vertelt Mathieu Vanooteghem voorzitter van het jeugdhuis, “De topact op vrijdagavond was DJ THANG uit Gent, gekend van de Kompass Club.  Vandaag zaterdag begint ons festival reeds om 14.30 uur.  Tot 20.30 uur komen opnieuw heel wat Dj’s langs die via een wedstrijd die we uitschreven op de website Vi.be werden uitgenodigd.  Vanaf 20.30 uur passeren dan enkele rockbands de revue met als heatliner de Belgische noiserockband The Guru Guru uit Hasselt die reeds op heel wat buitenlandse festivals schitterde.”  De twee dagen is de toegang tot de festivalweide gratis.
Foto NSK
Foto NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 juni 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws