BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Lekkende olieleiding aan tractor veroorzaakt oliespoor

Lekkende olieleiding aan tractor veroorzaakt oliespoor
Foto: NDZ
De brandweer was maandagavond even zoet met het ruimen van een uitgestrekt oliespoor langs de Steenbrugstraat, op een boogscheut van de grens Harelbeke-Zwevegem. Het spoor, bestaande uit hydraulische olie afkomstig van een gesprongen olieleiding van een tractor die eerder op de dag de berm gemaaid had, strekte zich uit over enkele honderden meter en werd ontdekt nadat een motorrijder ten val kwam op het glibberige wegdek. De motorrijder kwam tegen een geparkeerd voertuig terecht en raakte gewond. De brandweer werd daarop ter plaatse gevraagd en vroeg meteen de assistentie van de collega’s uit Zwevegem, die voor dat soort interventies over een speciale borstelmachine beschikken die op hun tankwagen is bevestigd. Goed anderhalf uur later was de klus geklaard en was er opnieuw verkeer mogelijk in de Steenbrugstraat.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 juni 2018
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Algemeen Nieuws, Nieuws