BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Politie zone VLAS verwelkomt nieuwe hoofdinspecteur

Politie zone VLAS verwelkomt nieuwe hoofdinspecteur
Foto: FVL
Op vrijdag 22 juni 2018, legde de nieuwe hoofdinspecteur Olivier Vandevoorde, de eed af voor de Politiezone Vlas (Kortrijk-Kuurne-Lendelede) in het gezelschap van burgemeesters Carine Dewaele (Lendelede) Francis Benoit (Kuurne) en de Kortrijkse schepen Axel Weydts, bijgestaan door korpschef Filip Devriendt.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 juni 2018
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Algemeen Nieuws, Nieuws

Fietslichtcontrole door Politie in Kuurne

KUURNE – Fietslichtcontrole aan Tramstatie Kuurne: Meerderheid fietsers in orde, maar aandachtspunten voor enkele leeftijdsgroepen Vanmorgen vond er een fietslichtcontrole plaats door de Politiezone Vlas