BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Stadsbestuur Waregem neemt eerste elektrische laadpaal in gebruik

Stadsbestuur Waregem neemt eerste elektrische laadpaal in gebruik
Foto: FVL
Op de parking aan zwembad De Treffer is de eerste elektrische laadpaal voor voertuigen van leverancier Allego in gebruik genomen door het stadsbestuur en Eandis. Dit is een onderdeel van het plan van de Vlaamse Regering om 2500 nieuwe laadpalen te voorzien op publieke ruimtes. In Waregem komen 11 laadpalen over een termijn van 4 jaar. Op de fietsparking aan zwembad De Treffer kunnen ook personen met een E-bike de batterij van hun fiets opladen in een opbergkastje (waar eventueel ook fietshelm of regenkledij kan opgeborgen worden) die men kan afsluiten en bij vertrek kan men de opgeladen batterij terug uit het kastje nemen.
oplaadpaal voor fietsers
Foto: FVL

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 juni 2018
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws

Veilig over de Waregemse ring (R35)

WAREGEM – Op 6 november start het Agentschap Wegen en Verkeer met het aanleggen van fiets- en voetgangersoversteekplaatsen op de Zuiderlaan (R35) in Waregem, aan