BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Deerlijk: wagens botsten, bestuurders lichtgewond

Foto NDZ
Foto NDZ
Op het kruispunt van de De Cassinastraat met de Roterijstraat kwam het donderdagnamiddag tot een zware aanrijding tussen twee voertuigen. Het ongeval gebeurde toen een Dacia op het kruispunt gegrepen werd door een BMW terreinwagen die uit de Roterijstraat kwam en richting Kortrijkse Heerweg wou rijden. De Dacia werd door de klap weggeslingerd en kwam tot stilstand tegen een boom aan de linkerzijde van de weg. De bestuurster van de Dacia moest door de brandweer uit het voertuig geholpen worden en werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Ook de bestuurder van de BMW raakte lichtgewond, maar moest niet naar het ziekenhuis worden overgebracht. Door de botsing bleef het kruispunt gedurende enige tijd volledig afgesloten. Beide wagens liepen zware schade op en moesten getakeld worden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 juli 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Volkswagen T-roc

Auto komt in Heulebeek terecht

KORTRIJK/HEULE – Woensdagmorgen omstreeks 8.30 uur is een Volkswagen T-Roc in de Heulebeek terechtgekomen.  Het incident vond plaats nadat de bestuurster haar voertuig op de