BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen dondert van E17 naar beneden en komt op dak terecht

Wagen dondert van E17 naar beneden en komt op dak terecht
Foto: NDZ
In de Stationsstraat is dinsdagavond een zwaargewonde gevallen bij een spectaculair verkeersongeval. Een Audi die aan hoge snelheid over de E17 richting Kortrijk reed, verloor op zeker ogenblik de controle over het stuur, waardoor het voertuig de brugreling raakte en vervolgens naar beneden donderde. De wagen bleef midden de Stationsstraat op zijn dak liggen. De bestuurder, die gekneld zat in het voertuig, moest door de brandweer uit het totaal verhakkelde voertuig bevrijd worden. De man werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Omdat er op zeker ogenblik ook sprake was van een mogelijke passagier, doorzochten politie en brandweer de bermen langs de vier zijden van de snelweg. Daarbij werd door de Politie ook een speurhond ingezet. De Stationsstraat bleef door het ongeval verschillende uren volledig afgesloten.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 juli 2018
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen