BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Harelbeke: Bewoner gooit inboedel door raam en verschanst zich, Overleiestraat verschillende uren afgesloten.

Foto NDZ
Foto NDZ
Heel wat opschudding zondagavond aan de Overleiestraat toen de bewoner van een flat op de hoogste verdieping van een appartementsblok omstreeks 20 uur allerlei huisraad naar beneden gooide vanuit zijn flat op de vijfde verdieping. De politie kwam ter plaatse, maar toen de man verder elke medewerking weigerde, werd het gebouw ontruimd en een ruime perimeter ingesteld.  Omdat de man mogelijks ook gewapend was, werd versterking ingeroepen van de speciale eenheden van de Federale Politie. Die konden de man uiteindelijk omstreeks halféén overmeesteren.  De man werd daarna naar beneden gebracht en weggebracht onder politiebegeleiding. Voor zover bekend raakte tijdens de actie niemand gewond.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 augustus 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
Brand woning

Brand in leegstaande woning

KUURNE – Dinsdag, iets na 20.30 uur, brak brand uit in een leegstaande woning aan de Veldmaarschalk-Montgomerystraat te Kuurne. Het vuur ontstond in de keuken,