BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Zware schade aan saunagedeelte van pas geopend zwembad te Roeselare na brand

Foto JOS
Foto JOS
Dinsdagavond omstreeks 19.00 uur kreeg het pas geopende zwembad te Roeselare af te rekenen met een zware binnenbrand.  Het vuur ontstond in de vrouwensauna en verspreidde zich vliegensvlug.  De aanwezige dames die op dat moment gebruik aan het maken waren van de sauna konden zich echter uit de voeten maken en werden in de cafetaria opgevangen.  Door de hevige rookontwikkeling die met de brand gepaard ging werd het volledige zwembadcomplex ontruimd door de brandweer van Roeselare en Hooglede.  Zowat 70 aanwezigen werden naar de jeugdlokalen van SV Roeselare overgebracht.  De brandweer kreeg het vuur snel onder controle.  Door de brand vulden alle lokalen zich met een dikke rook.  De interventie nam in totaal één uur in beslag waarna de bezoekers naar hun kleedkamers werden teruggebracht. De schade veroorzaakt door de brand is aanzienlijk.  Het saunagedeelte werd totaal vernield.  Niemand raakte gewond.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 augustus 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws
Hevige brand bij Orgamex Ieper

Hevige brand bij Orgamex Ieper

IEPER – Donderdagavond brak een zware industriebrand uit bij Orgamex langs de Oostkaai te Ieper. Er werd een Be-Alert uitgestuurd om ramen en deuren te