BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Paté met Ezelsbier maakt tournee doorheen Kuurne

000 KUUR Den Toog BR1kopie Sinds afgelopen zondag trok de Orde van de Ezel vier dagen lang met hun nieuwste lekkernij door Kuurne.  Een toog, heel wat paté met Ezelsbier en natuurlijk het Ezelsbier zelf waren daarbij de ingrediënten van hun geslaagde tournee.  Zondagnamiddag startte de tournee van de Orde op de pui van het gemeentehuis om de dag erna neer te strijken aan de  August Vermeylenstraat.  Dinsdag streek dan het gezelschap neer in de dorpskern van Sente, om uiteindelijk op woensdag te eindigen aan de krekel op de Leiehoek.  Elke dag werd ook gezorgd voor een live stream via Facebook vanop de plaats waar ‘den toog’ was neergestreken.  De eerste drie personen die ‘de toog’ bezochten en het voorwerp van de dag bij zich hadden werden beloond met een potje paté met Ezelsbier.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 augustus 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op