BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Voertuig beland in woning na aanrijding andere wagen

Voertuig komt tot stilstand in woning na aanrijding met andere wagen
Foto: NDZ
Tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag gebeurde in de Olekenbosstraat te Deerlijk een spectaculair verkeersongeval. Een BMW die omstreeks kwart voor twee de Olekenbosstraat volgde richting Deerlijk, botste op zeker ogenblik met een tegenligger, die weggeslingerd werd en in de gracht belandde. Door de klap verloor de bestuurder van de BMW de controle over het stuur, waardoor het voertuig eerst in de voortuin van een alleenstaande woning terechtkwam en vervolgens tegen de achterzijde van de woning van de buren terecht te komen. De bestuurder van de BMW raakte als bij wonder niet gewond, in tegenstelling tot de bestuurder van de Citroën die met lichte verwondingen naar het ziekenhuis werd gebracht. De woning liep aanzienlijke schade op en moest gestut worden, waardoor deze tijdelijk onbewoonbaar is. De bewoners kwamen er met de schrik vanaf en brachten de nacht door bij familie.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 augustus 2018
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen