BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen gaat uit de bocht in Waregem en knalt tegen geparkeerd voertuig

Foto NDZ
Foto NDZ
In de Boulezlaan in Waregem deed zich zondagmorgen een zwaar verkeersongeval voor, waarbij als bij wonder niemand gewond raakte. Een Volvo terreinwagen ging er omstreeks halfzes uit de bocht en ramde een geparkeerde VW Golf, die op de oprit van een woning stond. Door de klap werd de Golf verplaatst en werd een verkeersbord en een elektriciteitskast omver gemaaid. Hierdoor zaten verschillende woningen een tijdlang zonder stroom. Een ploeg van Eandis kwam ter plaatse voor de dringendste herstellingswerken om de buurt opnieuw van stroom te voorzien.
Foto NDZ
Foto NDZ

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 augustus 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en