BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Autobestuurder richt zware schade aan te Deerlijk aan gevel van nieuwbouwwoning

Foto NDZ
Foto NDZ
Zaterdagnacht heeft een autobestuurder voor heel wat schade gezorgd aan de gevel van een nieuwbouwwoning gelegen aan de Otegemse Steenweg.  Iets na drie uur werden buurtbewoners opgeschrikt door een helse knal, veroorzaakt door het ongeval. Een VW Golf die de Otegemse Steenweg volgde richting Zwevegem-centrum, reed er iets voorbij binnenspeeltuin ‘De Toverfluit’ eerst twee geparkeerde wagens van een zelfde gezin aan en kwam vervolgens tegen de hoek van de voorgevel van een nieuwbouwwoning terecht. Door de klap werd een serieus gat geslagen in de voorgevel, waardoor de brandweer ter plaatse kwam om te stutten en de ravage op te ruimen. De bestuurder van de VW Golf werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.
Foto NDZ
Foto NDZ

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 september 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en