BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Kobe Schietgat is nieuwe kinderburgemeester van Kuurne

Foto NSK
Foto NSK
Kobe Schietgat van de Centrumschool is nieuwe kinderburgemeester van Kuurne. Zijn eerste schepen is Tibo Desmet die leerling is van VBS Sint Michiels, Eloïse Braem van Pienter werd  tweede schepen.  Traditioneel gebeurde de bekendmaking van de kinderburgemeester, -schepenen en -gemeenteraadsleden terug tijdens een grote verkiezingsshow die plaatsvond in het Kuurnse gemeentehuis.  Dit jaar konden de leerlingen van het zesde leerjaar kiezen uit 33 kandidaten.   Het was reeds de 24 ste maal dat er een kindergemeenteraad werd verkozen in Kuurne.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 september 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op