BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vier gewonden bij ongeval tijdens achtervolging te Lendelede

Foto NDZ
Foto NDZ
Op de Rijksweg (N36) zijn zaterdagavond iets na 22.00 uur vier gewonden gevallen bij een zwaar verkeersongeval die zich voordeed tijdens een achtervolging door de Politie. Net voorbij een rotonde op de Rijksweg richting Izegem, liep het mis. Een Citroën werd er achteraan gegrepen door een Opel, waardoor de Citroën personenwagen in de gracht geslingerd werd en de Opel aan de overzijde van de weg belandde. Door het ongeval bleef de Rijksweg verschillende uren afgesloten voor alle verkeer. Het Parket stuurde een deskundige ter plaatse om de precieze omstandigheden van het ongeval te achterhalen. Wat precies de aanleiding was voor de achtervolging, is niet duidelijk. Pas tegen 2.00 uur werd de Rijksweg terug opengesteld voor het verkeer in beide richtingen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 september 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen