BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

In Aalbeke op de E17 is een wagen volledig uitgebrand

In Aalbeke op de E17 is een wagen volledig uitgebrand
Foto: NDZ
Op de E17 in Aalbeke is vrijdagnamiddag een Mercedes volledig in vlammen opgegaan. Vermoedelijk gebeurde dit als gevolg van een technisch defect. De bestuurder, een Fransman, reed richting Frankrijk toen hij net voorbij de Shell-parking in Marke de brand opmerkte. De man slaagde er nog in om de wagen op de pechstrook te parkeren en zichzelf in veiligheid te brengen. Tijdens dit maneuver lekte ook een hoeveelheid olie uit het voertuig, wat zorgde voor een beperkt oliespoor, die na de bluswerken werd opgeruimd door de brandweer. Gedurende de bluswerken werd de rechterrijstrook afgesloten, wat leidde tot vertraagd verkeer richting Frankrijk.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 september 2018
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Brandweer en Politie, Nieuws