BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Joost De Smet is nieuwste member van Orde van de Ezel

Foto NSK
Foto NSK
Zondagmorgen is Joost De Smet definitief opgenomen binnen de Orde van de Ezel als member.  Dit gebeurde tijdens een ceremonie die plaatsvond tijdens de feestelijke kermisreceptie die doorging in het gemeentehuis.  Joost De Smet Joost is gehuwd met Greet Haemers en vader van Marie en Louise.  Hij begon zijn carrière in het Huis Van Wonterghem als barhulp en manusje-van-alles om later uit te groeien tot het creatieve brein achter de groep Van Wonterghem.  Na zesentwintig jaar voor de groep Van Wonterghem te hebben gewerkt ging Joost samen met de betreurde Bart Vandenbossche van start met een eigen evenementenbureau, Bravissimo genaamd.  Nu vormt hij een creatief team met zijn vrouw Greet en Bart Deprez, de vroegere producer van onder meer De Drie Wijzen, het Swingpaleis, Margriet en Chris Vandendurpel.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 oktober 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving