BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Uber Eats komt naar Kortijk

000 uber eats Na de succesvolle lancering in Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge, Mechelen, Leuven, Waterloo, Namen, Charleroi en Luik,  heeft de populaire maaltijdleveringsapp Uber Eats nu de West-Vlaamse stad Kortrijk als volgende bestemming uitgekozen. Kortrijk wordt zo 7e stad in Vlaanderen waar Uber Eats aan huis en op kantoor gerechten zal bezorgen.  Als alternatief voor de klassieke take-away, zal de Kortrijkzaan nu ook zijn favoriete gerecht aan huis kunnen laten leveren. Enkele van de lekkere adresjes waaruit je nu al kan kiezen, zijn onder andere Hello Poké, Jack’s Premium Burger, Youwok, Paul’s boutique, maar ook Sakura Sushi en McDonald’s vullen het lijstje aan.  Dankzij de technologie biedt Uber Eats de mogelijkheid om te kiezen uit een breed aanbod om lunch, een snelle snack of zelfs een volwaardig diner aan huis te laten bezorgen.  Gegadigden kunnen vanaf vandaag gemakkelijk hun bestelling plaatsen via de Uber Eats-app of via ubereats.com. De levering kan je gemakkelijk in real-time volgen op de kaart en sinds kort kunnen koerier en klant ook chatten met elkaar in de app. Uber Eats mikt op een levering binnen de 30 minuten en werkt niet met een minimum bedrag: de gebruiker bestelt volledig op maat en naar eigen smaak.  Stéphane Ficaja, General Manager bij Uber Eats: “We zijn erg blij met de uitbreiding van Uber Eats in Kortrijk. We hopen dat we op die manier het ‘restaurant-gevoel’ bij de mensen thuisbrengen en dat terwijl Kortrijk zoveel lekkers te bieden heeft. We willen graag overal en voor iedereen beschikbaar zijn, daarom willen we onze service ook naar Vlaamse steden zoals Kortrijk brengen – een stad met niet alleen veel studenten, maar ook veel inwoners die vanaf nu hun favoriete gerechten aan huis kunnen laten leveren met slechts één druk op de knop. We zijn benieuwd en enthousiast om samen te werken met verschillende restaurants die het mogelijk maken om de verschillende keukens bij de mensen thuis te brengen in minder dan 30 minuten.”

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 oktober 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Nieuws
ChatGPT helpt je een lief vinden

ChatGPT helpt je een lief vinden

KORTRIJK – Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Ook de manier waarop mensen daten, wordt door de immer voorthollende evolutie beïnvloed. Zo