BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Werkzaamheden E403 op schema, binnenkort af- en opritten Wevelgem terug open

Werkzaamheden E403 op schema, binnenkort af- en opritten Wevelgem terug open
Foto: FVL
Volgens het Agenschap Wegen en Verkeer West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk zal de derde fase van de rioleringswerken op de E403 richting Doornik te Wevelgem volgens de huidige planning en onder voorbehoud van de weersomstandigheden, duren tot 16 november. Dan gaat de afrit naar de A19 Kortrijk en afrit Wevelgem terug open. De werken richting Brugge zouden dan op 23 november klaar zijn, dan gaat oprit Wevelgem ook terug open. De werkzaamheden voor het vernieuwen van de riolering en wegdek in beide richtingen begonnen op 22 november 2017 en zullen dus precies 1 jaar geduurd hebben.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 oktober 2018
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws