BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Dode en 6 gewonden na frontale klap in Rekkem

Dode en 6 gewonden na frontale klap in Rekkem
Foto: NDZ
Zondagavond heeft zich omstreeks kwart voor zes een dodelijk verkeersongeval voorgedaan op de N58 expresweg te Rekkem, op een boogscheut van de grens met Moeskroen. Een Skoda Octavia die uit richting Moeskroen kwam, week om nog onbekende reden van haar rijvak af en kwam frontaal in botsing met een Seat monovolume met Franse nummerplaat, die net de afrit van de snelweg had genomen om op de N58 richting Moeskroen te rijden. De bestuurder van de Seat, een 32-jarige man uit Roubaix, overleefde het ongeval niet. Zijn 28-jarige vrouw en vier kinderen, die eveneens in het voertuig zaten, werden naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurster van de Skoda, een vrouw van 40 uit Tielt, moest door de brandweer bevrijd worden en raakte zwaargewond maar verkeert niet in levensgevaar. Door het ongeval was de Expresweg volledig versperd en bleef de weg verschillende uren volledig afgesloten. Een deskundige van het Parket West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk, kwam ter plaatse om de precieze omstandigheden van het ongeval te achterhalen. Na het takelen van de voertuigen was kon de N58 omstreeks halftien terug volledig vrijgegeven worden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 november 2018
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen