BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Lek in middendruk gasleiding

gaslek in middendruk leiding Bij werkzaamheden in de Beselarestraat te Geluwe werd dinsdag voormiddag een middendruk gasleiding geraakt. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. De gasleiding ligt niet zo diep en bij het uitbreken van kasseien is de leiding geraakt. De brandweer van Wervik en Geluwe kwamen ter plaatse en sloten de straat af. Het lek kon niet door de brandweer worden gedicht daar er teveel druk op de leiding aanwezig was. Het was wachten op de technische diensten van Eandis die eerst de gastoevoer moesten afsluiten. Niemand diende geëvacueerd te worden omdat de wind het gas snel deed verdunnen en verdwijnen. We werd aan de bewoners gevraagd om toch even de woning te ontluchten. Na anderhalf uur was het gevaar geweken en werd de straat terug opengesteld voor het verkeer.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 november 2018
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en

Uitslaande brand in loods

Dinsdag omstreeks 16.34u werd Brandweer Westhoek opgeroepen voor een industriebrand in de Schendekouterstraat te Geluwe, deelgemeente van Wervik. Bij aankomst van de eerste ploegen bleek