BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen rijdt geparkeerd voertuig aan te Menen en gaat over kop

Foto NDZ
Foto NDZ
Vrijdagavond viel als bij wonder slechts een lichtgewonde bij een zwaar verkeersongeval in de Bruggestraat te Menen. Het ongeval gebeurde toen een Opel Astra vanuit de richting van de Grote Markt de Bruggestraat volgde, maar ter hoogte van het psychiatrisch centrum (PCM) achteraan inreed op een geparkeerd voertuig.  Door de klap die daarmee gepaard ging werd het aangereden voertuig verschillende meters opgeschoven en ging de Opel Astra over de kop. De bestuurder kon op eigen kracht zijn voertuig verlaten maar raakte lichtgewond aan de hand. Beide wagens raakten zwaar beschadigd en zijn rijp voor de schroothoop. Door het ongeval was de Bruggestraat enige tijd volledig versperd en werd het verkeer plaatselijk omgeleid.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 november 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen