BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Woningbrand in de Schansstraat in Menen

Woningbrand in de Schansstraat in Menen
Foto: FVL
Deze namiddag brak brand uit in een achterbouw van een woning in de Schansstraat te Menen. Bij aankomst van de brandweer was het reeds een uitslaande brand. Twee honden en mogelijks ook een konijn en vogels zijn wellicht gestikt door de rook. Op het ogenblik van de brand was niemand in de woning aanwezig en vielen er dus ook geen gewonden. De aanpalende woningen liepen voornamelijk rookschade op. De woning is volledig onbewoonbaar. Volgens officier David Vandecaveye is de brand ontstaan door een kookpot met frituur- of kaarsvet op het vuur die wellicht vergeten werd. Post Menen rukte uit met autopomp en Elevator, post Lauwe met autopomp, post Wevelgem met tankwagen en post Kuurne leverde de officier.
Woningbrand in de Schansstraat in Menen
Foto: FVL

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 november 2018
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Brandweer en Politie, Nieuws

Autodiefstallen in de regio rond Menen

MENEN – De Politiezone Grensleie meldt een alarmerende toename van autodiefstallen die lijken voort te vloeien uit de opkomende trend van “mouse jacking”. In de